Guitar...

Semenjak dua menjak tiga menjak aku rase aku dah makin ketagih nak men gitar......nak kate gitar uh ader nikotin mmg knfem2 la x der......ish3.....serabut3...tp naseb baik la gitar ni x ganggu mase blaja aku....hahaha....tp bile ingat2 blik time aku menceburkan diri dalm bidng ni(mcm over la plk gne ayat ni an,,,,hahaha) aku rase mcm aku ni x dilahirkn tuk men gitar....tp lps mmber2 aku ajar rase2 nyer aku ni ader drh seorg guitarist kot(pdhal men tersgku-sgkut...hahahah).....first time blaja aku just men lagu yuna jer....heheh..ye la org kate tuh pling sng.......tp yg pliknyr smpai skunk aku x dpt men ag lagu tu ngan smprna.....plik gler...lagu len sng plk wat(pdhl gne kod yg sng2 jer...heheh)...dulu men pkai gtar kapok jer.....pergh!!!first time tkan kord gtar uh rase mcm nak putus jer jari aku....sakt gler....tp bile lama2 men dah biasa plk.....skunk ni aku dah ader sifu....dier x pkai gtar murah2 ni...skunk ni aku men pkai gtar dier je la...heheh....dier ni kalau org dgr jer name dier konfem org x knl.......hahaha....name dier ANWAR...tp org pggil Ojang Tiger......hahaha...plk jer bunyi an....ader ag sorg member aku ni nama dier Hanif@Madon... yg ni byk gak dier ajar aku lagu2 yg best(bg aku la yer...huhu)....skunk ni nak blaja men tab(yg kene ptik satu2 tali uh).....bende ni mmg pling ssh aku nak blaja....kadang2 rase nak hentak jer gitar uh....naseb baik bkn aku nyer gtar...hahaha...akhirnya dpt gak aku blaja satu lagu.....tu pon tersengguk-sengguk....lps ni aku cdg nak bli gtar(cadang jer....x konfem ag...heheh)

Dpt bli camni pon jadi la.....hahaha

Ni sifu aku.....hensem x....klau x xdernyer org nak pggil dier Ojang  Tiger...hahah

Ni mmber aku yg nama MADON uh....cute an.....skunk ni x ag....sbb dier dah mcm doraemon...hahaha


2 comments:

NaMiA_DuHi January 14, 2011 at 7:34 AM  

hey.gitar melalaikan...skali skala okaylah.

AnjAng a.K.a AmiRruL January 15, 2011 at 3:56 AM  

x mlalaikan pon.....hanya hobi bile mase terluang....

Post a Comment

About Me

My photo
nama aku "MUHAMMAD AMIRRUL BIN MOHD YUNUS"...aku tinggal kat car-junk,selangor..aku lahir kat katil hospital car-junk 25 januari 1992...itu je la asenyer....yg len korg x yah tau la.....bkn dpt faedah pon.....hehehe
Powered by Blogger.